Begeleid wonen

Ervaar je moeilijkheden bij het wonen of gewoon het leven zelf? Of is er iets anders waardoor door het niet lukt? In de Hof van Heden kun je beschermd en begeleid wonen. We helpen je om weer deel te nemen in de maatschappij en een zelfstandige toekomst mogelijk te maken. In de landelijke omgeving kom je tot rust en gaan we samen werken aan jouw toekomst.

Van heden naar toekomst

De Hof van Heden is een veilige woonomgeving waar we samen met jou werken aan jouw toekomst. Samen kijken we naar jouw wensen en mogelijkheden. Wij stimuleren je om je eigen kracht en kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. Hierbij kijken we niet naar je verleden, maar juist naar het heden en wat we nu voor je kunnen betekenen. Je bent welkom, welke achtergrond je ook hebt. Bij ons mag je jezelf zijn.

Kleinschalig en zelfstandig

De Hof van Heden heeft twee appartementen (we gaan uitbreiden naar 6). Bewoners zijn goede buren en letten op elkaar. Ieder appartement heeft eigen voorzieningen zoals keuken, douche, toilet, TV en internetaansluiting.

Ons doel is om jou zoveel mogelijk zelfstandig te laten leven. We blijven wel kijken hoe we je kunnen helpen om een steeds een stapje verder te zetten naar zelfstandig wonen. Jouw doelen en wensen staan hierbij altijd voorop. Als je in de Hof van Heden komt wonen maken we een plan waarin staat wat jij wilt, wat je doelen zijn en wat we van elkaar kunnen verwachten.

Dagbesteding

Naast begeleiding zijn er ook verschillende vormen van dagbesteding mogelijk waarin je nieuwe dingen leert en ervaring opdoet. Voorbeelden hiervan zijn huishoudelijk werk, onderhoud van tuinen, houtbewerking of trekker- en automonteur. We zoeken altijd iets dat bij jou past en zorgen dat dit goed is afgestemd op je woonbegeleiding

Kompas Zorgverlening

Voor uitvoering van begeleiding en dagbesteding werken we samen met Kompas Zorgverlening, een professionele en ISO gecertificeerde zorgaanbieder.